Nóż do oddzielania kości Green Line 160 mm Zobacz większe

Nóż do oddzielania kości Green Line 160 mm

-0%

Ref: 843994

Zapytaj o dostępność i cenę produktu
tel. 736 123 123
e-mail: biuro@123gastro.pl
productCode 843994
basePrice 54.00
categoryId 381
productId 6149
długość 160,380

- Ostrza noży wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 z węglowo - molibdenowo - wanadową domieszką, co gwarantuje zachowanie ostrych, odpornych na korozję krawędzi tnących o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności - Ostrza noży posiadają wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i jej efektywności - Każdy nóż jest wykańczany i ostrzony ręcznie - Jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( - Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i bardzo łatwym ostrzeniem - Wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści - Można myć w zmywarce i dezynfekować - Zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym

Podobne produkty

Facebook