– Stała głowica i dzieża– Idealne dla pizzerii, cukierni, piekarni a nawet domu– Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało– Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10– Przycisk zmiany prędkości (2 biegi)– Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa– Cicha praca przekładni olejowej– Wbudowany timer– 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
– Stała głowica i dzieża– Idealne dla pizzerii, cukierni, piekarni a nawet domu– Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało– Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10– Przycisk zmiany prędkości (2 biegi)– Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa– Cicha praca przekładni olejowej– Wbudowany timer– 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
– Urządzenie dla małych zakładów przemysłu wędliniarskiego, do kuchni, barów a także dla agroturystyki. Miesza zmielone mięso z innymi dodatkami jak np. przyprawy w celu uzyskania farszu do kiełbas, serdelków i innych wyrobów wędliniarskich – Napęd ręczny za pomocą korbki – Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 – Bardzo prosta w obsłudze i czyszczeniu