Patelnia żeliwna na drewnianej podstawce Zobacz większe

Patelnia żeliwna na drewnianej podstawce

Ref: 1495207

Zapytaj o dostępność i cenę produktu
tel. 736 123 123
e-mail: biuro@123gastro.pl
Żeliwo zatrzymuje ciepło, utrzymując temperaturę potraw na stole. Przed pierwszym użyciem naczynia należy dokładnie umyć ciepłą wodą z mydłem. Następnie wetrzeć w żeliwo olej jadalny i wyprażyć je umieszczając w piekarniku podgrzanym do 200 ° przez 15 minut. Powoduje to sezonowanie powierzchni żeliwa, co wzmacnia trwałość i p...

Więcej szczegółów

wymiary 135
Żeliwo zatrzymuje ciepło, utrzymując temperaturę potraw na stole. Przed pierwszym użyciem naczynia należy dokładnie umyć ciepłą wodą z mydłem. Następnie wetrzeć w żeliwo olej jadalny i wyprażyć je umieszczając w piekarniku podgrzanym do 200 ° przez 15 minut. Powoduje to sezonowanie powierzchni żeliwa, co wzmacnia trwałość i pomaga utworzyć nieprzywierającą powłokę. Po użyciu oczyść go, myjąc wilgotną ściereczką.

Podobne produkty

Facebook