-0%
wymiary | 400x590x(H)850 mm |
opis | PODSTAWA POD PIEC 224793 |
productCode | 224793 |
basePrice | 16999.00 |
categoryId | 1429 |
productId | 9263 |
Idealne rozwiązanie dla małego lokalu gastronomicznego, w którym liczy się każdy centymetr powierzchni – Możliwość gotowania automatycznego, ręcznego i półstatycznego – Dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny – Komendy w 10 językach (polski, włoski, angielski, francuski, niemiecki, hiszpański, rumuński, bułgarski, ukraiński, rosyjski) – Programowalny (40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy indywidualne) – Automatyczny system myjący i sonda w zestawie – Funkcja gotowania Delta T – Funkcja szybkiego schładzania komory aż do +45°C – Wentylator z rewersem – Możliwość opóźnionego STARTU do 23 godz. 59 minut – Bezpośrednie, 10-cio stopniowe wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na grzałkę – Port USB do wgrywania przepisów i zapisywania parametrów gotowania dla zachowania HACCP – Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304 – Oświetlenie – 2 lampy halogenowe w komorze – Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie – Mikrowyłącznik drzwi – Możliwość zamiany strony otwierania drzwi (tylko na zamówienie) – Wyjmowana rynienka ociekowa na skropliny – Odpływ na skropliny w dnie komory pieczenia – Program diagnostyczny – pokazujący błędy i awarie – System chłodzenia elementów sterujących – Podwójne przyłącze do wody: normalnej i zmiękczonej – Współczynnik szczelności IPX 5 – Nóżki nieregulowane o60 mm