Zastosowanie:
• Odpowiedni do ręcznego czyszczenia wszystkich odpornych powierzchni w restauracjach, hotelach i przemysłowych kuchniach i firmach cateringowych jak również w piekarniach i sklepach mięsnych
• Skutecznie usuwa resztki brudu i tłuszczu z podłóg, półek, kredensów i powierzchni roboczych
• Odpowiedni do szkła, porcelany, plastiku, stali nierdzewnej i powierzchni aluminiowych jak również do sztućców i przyborów Dla optymalnego czyszczenia powierzchni wokół zmywarki zaleca się użycie środka do higieny kuchni Winterhalter.
Produkty są dopasowane do wspólnego użytkowania i są oznaczone kolorami. Ich skoncentrowany skład zezwala na optymalne czyszczenie i ekonomiczne zużycie. Zaleca się użycie środka do wstępnego mycia przez załadowaniem naczyń do zmywarki.
Dozowanie: Dodawać od 1 do 2 nakrętek (10-20 ml) na 10l wody i używać do mycia przyrządów.