-0%
Podgrzewanie typu bain-marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekoladyDno pojemnika ze stali nierdzewnejBoczne ścianki pojemnika z poliwęglanuTacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynuZabezpieczenie przed przegrzaniemCiągłe mieszanie gwarantujące jednorodną konsystencję czekoladyNiezatykający się kranikZakres temperatury: od +65°C do +85°CWymagana temp. otoczenia: od +10°C do 32°C
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 1970-01-01
Pojemność (l) | 10 |
Podgrzewanie typu bain-marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekoladyDno pojemnika ze stali nierdzewnejBoczne ścianki pojemnika z poliwęglanuTacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynuZabezpieczenie przed przegrzaniemCiągłe mieszanie gwarantujące jednorodną konsystencję czekoladyNiezatykający się kranikZakres temperatury: od +65°C do +85°CWymagana temp. otoczenia: od +10°C do 32°C