Piła do cięcia mięsa i kości FK23

Ref: FK23

Zapytaj o dostępność i cenę produktu
tel. 736 123 123
e-mail: biuro@123gastro.pl

Obszar zastosowania

  •         piła jest przeznaczona do przetwarzania zarówno świeżych ryb jak i zamrożonego mięsa
  •         produkty do krojenia z kością takie jak gicz wołowa oraz kości na zupę
  •         porcjowanie mięsa na jednakowe kawałki, np. na kotlety
  •         szeroka paleta taśm brzeszczotów umożliwia także przetwarzanie produktów o wysokiej jakości, takich jak ryba lub wołowina z dokładnością co do grama oraz z odpowiednią prezentacją produktu

Cechy szczególne

  •         solidne wykonanie ze stali szlachetnej, brak kantów, wersja spawana
  •         zintegrowana elektronika w zabudowie co oznacza doskonałe zabezpieczenie przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz wodą
  •         koła brzeszczotu wykonane z materiału pełnego, koło regulujące można wymienić bez użycia narzędzi
  •         zaawansowany technicznie system zgarniania resztek z koła i z taśmy - łatwy demontaż w celu czyszczenia
  •         wyjątkowa ergonomia urządzenia umożliwia jego obsługę zarówno praworęcznym jak i leworęcznym pracownikom, lepsze rezultaty krojenia oraz zmniejszone ryzyko obrażeń
  •         prosty oraz higienicznym proces czyszczenia - najlepiej z wykorzystaniem oryginalnych środków czyszczących Bizerba

Napięcie

  •         230 V prąd zmienny jednofazowy
  •         230 V / 400 V prąd zmienny trójfazowy

Tworzywo obudowy

  •         stal szlachetna, nierdzewna 

Powierzchnia ustawienia (dł. x szer.)

  •         350 x 360 mm / 13,8" x 14,2"

Max. wymiary (dł. x szer. x wys.)

  •         580 x 520 x 857 mm / 22,8" x 20,5" x 33,7"

Obszar wlotowy na produkt krojony

  •         wysokość: 250 mm / 9,8"
  •         szerokość: 10 - 190 mm / 0,4" - 7,5"

Podobne produkty

Facebook