Obszar zastosowania
- piła jest przeznaczona do przetwarzania zarówno świeżych ryb jak i zamrożonego mięsa
- produkty do krojenia z kością takie jak gicz wołowa oraz kości na zupę
- porcjowanie mięsa na jednakowe kawałki, np. na kotlety
- szeroka paleta taśm brzeszczotów umożliwia także przetwarzanie produktów o wysokiej jakości, takich jak ryba lub wołowina z dokładnością co do grama oraz z odpowiednią prezentacją produktu
Cechy szczególne
- solidne wykonanie ze stali szlachetnej, brak kantów, wersja spawana
- zintegrowana elektronika w zabudowie co oznacza doskonałe zabezpieczenie przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz wodą
- koła brzeszczotu wykonane z materiału pełnego, koło regulujące można wymienić bez użycia narzędzi
- zaawansowany technicznie system zgarniania resztek z koła i z taśmy - łatwy demontaż w celu czyszczenia
- wyjątkowa ergonomia urządzenia umożliwia jego obsługę zarówno praworęcznym jak i leworęcznym pracownikom, lepsze rezultaty krojenia oraz zmniejszone ryzyko obrażeń
- prosty oraz higienicznym proces czyszczenia - najlepiej z wykorzystaniem oryginalnych środków czyszczących Bizerba
Napięcie
- 230 V prąd zmienny jednofazowy
- 230 V / 400 V prąd zmienny trójfazowy
Tworzywo obudowy
- stal szlachetna, nierdzewna
Powierzchnia ustawienia (dł. x szer.)
- 350 x 360 mm / 13,8" x 14,2"
Max. wymiary (dł. x szer. x wys.)
- 580 x 520 x 857 mm / 22,8" x 20,5" x 33,7"
Obszar wlotowy na produkt krojony
- wysokość: 250 mm / 9,8"
- szerokość: 10 - 190 mm / 0,4" - 7,5"