Obszar zastosowania
- piła jest przeznaczona do przetwarzania zarówno świeżych ryb jak i zamrożonego mięsa
- produkty do krojenia z kością takie jak gicz wołowa oraz kości na zupę
- porcjowanie mięsa na jednakowe kawałki, np. na kotlety
- konstrukcja oraz dostępność różnych wariantów urządzenia czynią z piły niezastąpione narzędzie pracy w produkcji na skalę przemysłową.
Cechy szczególne
- solidne wykonanie ze stali szlachetnej, brak kantów, wersja spawana
- zintegrowana elektronika w zabudowie co oznacza doskonałe zabezpieczenie przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz wodą
- skala z podziałką liniową na stole roboczym znacznie ułatwia ustawianie grubości plastrów
- koła brzeszczotu wykonane z materiału pełnego, koło regulujące można wymienić bez użycia narzędzi
- zaawansowany technicznie system zgarniania resztek z koła i z taśmy - łatwy demontaż w celu czyszczenia
- wyjątkowa ergonomia urządzenia umożliwia jego obsługę zarówno praworęcznym jak i leworęcznym pracownikom, lepsze rezultaty krojenia oraz zmniejszone ryzyko obrażeń
- prosty oraz higienicznym proces czyszczenia - najlepiej z wykorzystaniem oryginalnych środków czyszczących Bizerba
Napięcie
- 230 V / 400 V prąd zmienny trójfazowy
Tworzywo obudowy
- stal szlachetna, nierdzewna
Powierzchnia ustawienia (dł. x szer.)
- 440 x 500 mm / 17,3" x 19,7"
Max. wymiary (dł. x szer. x wys.)
- 800 x 777 x 1600 mm / 31,5" x 30,6" x 70,0"
Obszar wlotowy na produkt krojony
- wysokość: 330 mm / 13,0"
- szerokość: 10 - 290 mm / 0,4" - 11,4"
Stopień ochrony