Piła do cięcia mięsa i kości FK32

Ref: FK32

Zapytaj o dostępność i cenę produktu
tel. 736 123 123
e-mail: biuro@123gastro.pl

Obszar zastosowania

  •         piła jest przeznaczona do przetwarzania zarówno świeżych ryb jak i zamrożonego mięsa
  •         produkty do krojenia z kością takie jak gicz wołowa oraz kości na zupę
  •         porcjowanie mięsa na jednakowe kawałki, np. na kotlety
  •         konstrukcja oraz dostępność różnych wariantów urządzenia czynią z piły niezastąpione narzędzie pracy w produkcji na skalę przemysłową.

Cechy szczególne

  •         solidne wykonanie ze stali szlachetnej, brak kantów, wersja spawana
  •         zintegrowana elektronika w zabudowie co oznacza doskonałe zabezpieczenie przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz wodą
  •         skala z podziałką liniową na stole roboczym znacznie ułatwia ustawianie grubości plastrów
  •         koła brzeszczotu wykonane z materiału pełnego, koło regulujące można wymienić bez użycia narzędzi
  •         zaawansowany technicznie system zgarniania resztek z koła i z taśmy - łatwy demontaż w celu czyszczenia
  •         wyjątkowa ergonomia urządzenia umożliwia jego obsługę zarówno praworęcznym jak i leworęcznym pracownikom, lepsze rezultaty krojenia oraz zmniejszone ryzyko obrażeń
  •         prosty oraz higienicznym proces czyszczenia - najlepiej z wykorzystaniem oryginalnych środków czyszczących Bizerba

Napięcie

  •         230 V / 400 V prąd zmienny trójfazowy

Tworzywo obudowy

  •         stal szlachetna, nierdzewna

Powierzchnia ustawienia (dł. x szer.)

  •         440 x 500 mm / 17,3" x 19,7"

Max. wymiary (dł. x szer. x wys.)

  •         800 x 777 x 1600 mm / 31,5" x 30,6" x 70,0"

Obszar wlotowy na produkt krojony

  •         wysokość: 330 mm / 13,0"
  •         szerokość: 10 - 290 mm / 0,4" - 11,4"

Stopień ochrony

  •         IP55

Podobne produkty

Facebook